Ééndaagse Basis BHV

Eén van de belangrijkste redenen waarom veel bedrijven de Bedrijfshulpverlening nog steeds niet goed hebben geregeld, is dat de training een te groot beslag op het personeel legt.

Cursusopzet

Eén van de belangrijkste redenen waarom veel bedrijven de Bedrijfshulpverlening nog steeds niet goed hebben geregeld, is dat de training een te groot beslag op het personeel legt. Met name in het midden- en kleinbedrijf is het moeilijk om medewerkers enkele dagen te missen als ze op training moeten.

Om die reden hebben wij een nieuwe aanpak ontwikkeld. Daarbij wordt de afwezigheid van de deelnemers verkort van twee dagen naar één.

CURSUSOPZET & CERTIFICERING

Zelfstudie

Deze  training bestaat uit een theoretisch en een praktisch deel. Het theo­retische deel is in een eigentijds E-learning zelfstudiepakket gegoten. Dit pakket bestaat uit een interactieve cursus en uitgebreide zelftoets mogelijkheden. Zo kunt u de theorie in uw eigen tempo en op een tijdstip dat u het best schikt volgen. Klik op de onderstaande link voor een demo:

https://nibhv.ispringonline.com/content
Gebruik de volgende inloggegevens:
E-mail: info@nibhv.nl
Wachtwoord: Demo123

}

Cursusduur

Na voldoende zelfstudie duurt de basis E-learning training BHV één dag van 09.00-17.00 uur.

w

Praktijk dag

Zodra u met behulp van een zelftoets heeft vastgesteld de stof voldoende te beheersen (af te sluiten met een certificaat, zelf uitprinten en meenemen naar de praktijk dag voor toelating) , volgt een dag praktijktraining.
Tijdens deze dag oefent u een aantal vaardigheden zoals het blussen van een brand, het verbinden van wonden, reanimeren enz. Bij voldoende beoordeling ontvangt u het certificaat.

Cursusgeld

De kosten voor de E-learning training BHV bedragen EUR 199,50 (exclusief btw).

Daarom kiest u voor Opleiding BHV

N

Ervaren vakdocenten

N

Praktijkgerichte opleidingen

N

Werken in kleine groepen

N

Cursussen op locatie

N

All-in prijs

LOCATIES & DATA

Opleiding BHV is al vele jaren een gevestigde naam op het gebied van de training en advisering van BHV-organisaties

Bekijk waar en wanneer de volgende trainingen zijn.